Politica de confidențialitate

Metodele de plată

Plătești așa cum îți e mai comod! Toate metodele moderne de plată sînt accesibile la magazinul nostru online Lovely Baby. Alege ceea ce te potrivește mai bine!

Alege modul optimal de plată:

 

Plata în numerar. 

 

Plata cu card bancar online. Cumpărăturile în magazinul-online poate fi plătite direct pe site. Vei fi direcționat automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). Lovely Baby nu păstrează nici un fel de detalii cu privire la card.

   

Aviz privind protecția confidialității a informațiilor despre clienți și politica de securitate. În conformitate cu legea Privind protecţia datelor cu privire la protecția datelor cu caracter personal www.registru.datepersonale.md, site-ul www.lovelybaby.md este înregistrat în cadrul sistemului de evidență , și este obligat să utilizeze datele Dvs. cu caracter personal, exclusiv în conformitate cu nivelul de securitate cerut și doar în scopurile menționate. Site-ul lovelybaby.md nu are drept de acces și respectiv nu stochează informații de ordin confidențial, care se referă la cardurile bancare ale cumpărătorilor.

  

Nr. Notificării privind inițierea activității de comerț P-0780/2019 de la 26/04/2019.